PSU montajından sonra PC açılmıyor

PSU girişlerini çıkaramıyorum oturturdukdan sonra açmaya çalışınca elim ağrıyor.

Kasadaki Power tuşu değil mi?

PSU basit çıkan bir şey değildir kablo açısından siz kırmayacak derecede zorlayıp çıkartın ve o videoyu izleyin. Başka Power tuşu var mı ki son sorunuzu anlayamadım da.

PSU basit çıkan bir şey değildir kablo açısından siz kırmayacak derecede zorlayıp çıkartın ve o videoyu izleyin. Başka Power tuşu var mı ki son sorunuzu anlayamadım da.

Şu anda elim yara oldu. Çok denedim ama feci oturmuş 24 pin zorda olsa çıkarabiliyorum. CPU çıkaramadım.
Sonunda PSU çıkardım. Anakarttan test yapacağım. CPU girişinden şupeleniyom. Taktığıma oturmuşdu ama az salanıyordu.

Son düzenleme:
Ya PSU bozuk ya da bilgisayarınıza yetersiz ki ilk fikrim daha mantıklı geliyor. Lütfen @160634 arkadaşın attığı videodaki adımları uygulayıp sonuçları bildirir misiniz?
Aynı yaptım fan dönüyor ama taktım power tuşu bastım çalışmıyor.

Aynı yaptım fan dönüyor ama taktım power tuşu bastım çalışmıyor.
Bios pilinde statik elektriklenmede olabilir arkadaşlar bu tarz bir durumda bios pilini çıkarıp bir tornavide yardımıyla icindeki demirleri birkaç saniye temas ettirin sorun yüksek ihtimalle çözülecektir anlamadıysanız youtube a "anakartta statik elektriklenme" yazın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı