PSU nasıl değiştirilir?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, Corsair marka 450W PSU sipariş ettim, şu an bende Power Boost marka takılı. Kablolama ile ilgili hiç teknik bilgim yok, zaten elim becerikli değildir bu konuda. Montaj kısmında sadece parçaları montajlamayı ve vida sıkmayı biliyorum zaten, neyse işte kabloları hiç değiştirmeden Power Boost'un kendi kablolarını Corsair'e bağlayabilir miyim?

Sanırım hayır çünkü ikisinin kabloları farklıdır büyük ihtimalle.

Kabloları değiştirmeden PSU'yu değiştiremezsin.

Öncelikle kasadan enerjiyi kesin, bunun için 8 pinlik güç kablosunu sökün. Sonra PSU ya bağlı diğer bütün kabloları sökün. Ancak kabloları ve yerlerini fotoğraf çekin ve ya aklınızda tutun. Diğer PSU nun kablolarını ise, önceki söktüklerinizin yerine takın. Ben öyle yaptım yani

Kabloları değiştirmeden olmaz. Çok zor bir iş değil zaten ana karta 2 tane kablo takacaksanız ekran kartına takacaksınız fanların ve depolama birimlerinin kablolarını takacaksanız. Bir sistem toplama videosu izleyin gayet kolay bir işlem yaparsınız .

İkisinin de üstlerinde yazıyor neyin mereye gireceği. Örneğin CPU_FAN yazan kabloyu CPU_FAN yazan sokete oturtacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…