PSU nasıl sökülür?

DeParzival

Hectopat
Arkadaşlar ben birkaç ay önce İncehesap'tan oyun Fatih'inin sistemini aldım kasa adı Gamepower mythrill dahili PSU'lu (aldıktan sonra PSU'nun kötü olduğunu anladım). Kasa bir süredir ilk açtığımda tıkırtı geliyor bir süre sonra hafif ısınınca ör; oyun açtığımda vb. ses gidiyor. Odanın camını açınca içeri soğuyunca ses yine başlıyor. İncehesap müşteri desteğini aradım bana MNG Kargo kodu verip onlara yollamamı söylediler. Ancak sistem zaten hazır olduğu için sadece ekran kartını ben taktım yani PSU'yu nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Bu konuda ve de kargo süreci konusunda yardımınızı istiyorum çünkü PSU kasaya dahil olduğundan elimde bir PSU kutusu yok yani direk kasanın kutusu var başka bir kutu kullansam vb. sorun çıkar mı? Bunu merak ediyorum. Kasam şu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakarta disklere ekran kartına falan bağlanan PSU kablolarını çıkartın sonra PSU'nun dışındaki 4 vidayı çıkartın ve PSU'yu çıkarın.

PSU'ya bağlı olan bütün kabloları çıkar, sonra kasaya PSU'yu bağlayan vidaları tornavida ile sök.
PSU'nun kutusu varsa ona koyup gönder.

Ön taraftan ilk önce anakartın 24 pin ve 4 pin olan kısmını sökün. (Bu 4 pin, 8 pin de olabiliyor galiba.) Ekran kartı beslemenizi sökün, SSD bağlantısını sökün. Kasanın led bağlantısı varsa sökün. (Genelde harddisk girişine bağlı oluyor.) Arkadan 4 adet vidayı sökün. Önden bakılınca sağ tarafta kalan kapağını sökün.
Harddiskiniz varsa eğer anakartın arka tarafındaki kısımda kalan harddisk bağlantılarını çıkarın ve PSU'yu çıkarın. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…