Çözüldü PSU önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Branko Tuskas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu anki güç kaynağım GamePower ve hakkında birçok olumsuz yorum gördüğüm için güç kaynağımı güncellemek istiyorum. Aklımdaki değer 750-1000W arası. Bu aralıktaki bütçe olarak çok zorlamayacak PSU önerilerinizi bekliyorum.

Çözüm
İlerleyen zamanlarda sistemi güncellemek istiyorum o yüzden 650W yetersiz kalırsa tekrar değiştirmek istemiyorum. Bütçe 1000

5700XT-2070 Super-3060 Ti-3070 ekran kartlarından biriyle güncelleme yapmayı düşünüyorum sisteme. Tabi ki 2k monitöre geçip.

Not : Satıcının stoğu yokmuş. Düzenledim.
İlerleyen zamanlarda sistemi güncellemek istiyorum o yüzden 650W yetersiz kalırsa tekrar değiştirmek istemiyorum. Bütçe 1000

5700XT-2070 Super-3060 Ti-3070 ekran kartlarından biriyle güncelleme yapmayı düşünüyorum sisteme. Tabi ki 2k monitöre geçip.

Son düzenleme:
Çözüm

650W RTX 3080 dahil tüm üst seviye kartları besler (3090 hariç). Kalitesiz 750-850W alacağına kaliteli 600-650W PSU al.

Stoklara geldiğinde alınabilecek ürünler:

Stoklara geldiğinde alınabilecek ürünler:
RM750 yi ilk öncelik olarak alırsak ikincisi hangisi olur sizce? High Power ın 750W performance modeli fiyat olarak ilgimi çekti

Bu ürünü aldım tavsiyeniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı