PSU önerisi

Sistemime yeni bir ekran kartı alacağım ancak yeni bir PSU lazım oldu onu da https://pc-builds.com/psu/ adresinden hesapladım ve sonuç olarak 500W bir PSU gerektiğini öğrendim. Kasama 550 liralık bir bütçe ile bir PSU alacağım ancak Vatan Bilgisayar'dan alacağım ve Ümitköy ya da Söğütözü'nden olursa daha iyi olur.
Cevaplar için teşekkürler.
Benim tavsiye ettiğim PSU, en kral PSU'dur. Sarı etiketli olmamasına dikkat edin. Sarı etiketliler kronik sorunludur. Beyaz etiketlikere bakın.

Benim tavsiye ettiğim PSU, en kral PSU'dur. Sarı etiketli olmamasına dikkat edin. Sarı etiketliler kronik sorunludur. Beyaz etiketlikere bakın.
Hayır değil. Bende VS550 gri etiketli kullanıyorum. Hiç de kral değil. Birkaç hafta önce 365TL'ye almıştım Vatan'dan indirimli olarak. O fiyata alınabilecek bir ürün. 500TL veya üstü VS550'ye verilmez. Önerime gelecek olursak HB'den Zalman Gigamax 650 veya 550W öneririm. Neden illa Vatan'dan almak zorundasınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı