Şu an kullandıgım bu Power sanırım yetmiyor olacak ki mesela Rainbow oynarken 90 dereceyi geçebiliyor işlemci ve buna mı bağlı bilmiyorum, ama bilgisayar donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Bu sisteme yetebilecek pahalı olmayan bir Power önerebilir misiniz? 400 450W yeter gibi düşünüyorum.
İşlemci ısısı PSU ile ilgili değil, macun yenilemen gerekiyor muhtemelen ama sen yine de yeni PSU al çünkü markasız gibi duruyor. Sistem özelliklerini de belirtebilirsen iyi olur.
Şu an kullandıgım bu Power sanırım yetmiyor olacak ki mesela Rainbow oynarken 90 dereceyi geçebiliyor işlemci ve buna mı bağlı bilmiyorum, ama bilgisayar donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Bu sisteme yetebilecek pahalı olmayan bir Power önerebilir misiniz? 400 450W yeter gibi düşünüyorum.
İşlemci ısısı PSU ile ilgili değil macun yenilemen gerekiyor muhtemelen ama sen yine de yeni PSU al çünkü markasız gibi duruyor. Sistem özelliklerini de belirtebilirsen iyi olur.
Dediğim gibi PSU ile alakası yok sıcaklığın, termal macun yenilemen gerekiyor.
Bence yine de PSU değiştir çünkü çok dandik duruyor. PSU için ne kadar bütçe ayırdın.
Dediğim gibi PSU ile alakası yok sıcaklığın, termal macun yenilemen gerekiyor.
Bence yine de PSU değiştir çünkü çok dandik duruyor. PSU için ne kadar bütçe ayırdın.