PSU önerisi

LegendaNorm

Picopat
Daha fazla  
Ömürlük, kaliteli bir PSU ararken birçok PSU'ya denk geldim. Bu konuda bir bilgim yok, almışken iyi bir şey almak istiyorum ileriye dönük olması benim için önemli. Forum da diğer arkadaşlara öneriler ve benim internette bulduklarımı buraya atıyorum. Aralarından en mantıklısını ya da sizin tavsiyeniz olursa onu almak istiyorum.

BitFenix BFG
Delta GPS
NZXT C850
XPG Core Reactor II
FSP VITA
Raijintek Cratos
Raijintek AMPERE

RAİJİNTEK CRATOS 850w önerirdim. Tek kanaldan 600w güç verebilmekte. Bu da 5090 ı besleyebildiği anlamına gelir. AMPERE 1000w olanı bütçeni zorlamıyorsa pek cratos yerine onu tercih edebilirsin.

Raijintek cratos 850W önerirdim. Tek kanaldan 600W güç verebilmekte. Bu da 5090'ı besleyebildiği anlamına gelir. Ampere 1000W olanı bütçeni zorlamıyorsa pek cratos yerine onu tercih edebilirsin.
Raijintek fiyat olarak mantıklı geliyor ama BitFenix ve NZXT çok kafa karıştırıyor.

Hocam bilmiyorum ben çok gerilerde mi kaldım, ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Neden kimse Corsair, Zalman, Thermaltake vb. tavsiye etmiyor, bu markalar eskide mi kaldı? (7-8 yıldır uzağım piyasaya)

Raijintek fiyat olarak mantıklı geliyor ama BitFenix ve NZXT çok kafa karıştırıyor.

Aralarında en iyisi C850 ama Cratos'un üzerine 1000TL vermeye pek de gerek yok. Bir de paylaştığınız C850 PA-8G1BB modelinde 12VHPWR soketi olmaması lazım, yine de gayet kaliteli model tabii. Üçü de üzmez.

@ssgore bu seviyedeki Corsair, Thermaltake modelleri biraz daha pahalı. Zalman da keza öyle ki misal NZXT C850 ile Terramax II 850W aynı fiyatta olsa bile C850 daha iyi ve daha alınası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı