Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak.
Birde izoly vardı bende patladı ama güzel izoly kötülensede parçalarıma hiç birşey olmadı patladıgı haldeGüç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak.
Cunku bilgisayarinizda akim koruma vardi, eger olmasaydi parcalarinizdan eser kalmazdi.Bir de Izoly vardı bende patladı ama güzel Izoly kötülense de parçalarıma hiçbir şey olmadı patladıgı halde.
Hayir olmaz hayirli olsun.Corsair 650W aldım sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.