BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 4 Temmuz 2023 #31 Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak. Dosya Ekleri 20201016_154221.jpg 46 KB · Görüntüleme: 36
Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak.
CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #32 Corsair 650W aldım sıkıntı olurmu? BirForumcuKişi dedi: Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak. Genişletmek için tıkla... BirForumcuKişi dedi: Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak. Genişletmek için tıkla... Birde izoly vardı bende patladı ama güzel izoly kötülensede parçalarıma hiç birşey olmadı patladıgı halde
Corsair 650W aldım sıkıntı olurmu? BirForumcuKişi dedi: Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak. Genişletmek için tıkla... BirForumcuKişi dedi: Güç kaynağı kaliteli alınmalıdır Izoly Rampage Power Boost gibi markalar alınmalıdır bende de bir C4 var bakalım hayırlısı ne zamna patlayacak. Genişletmek için tıkla... Birde izoly vardı bende patladı ama güzel izoly kötülensede parçalarıma hiç birşey olmadı patladıgı halde
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #33 CruexS dedi: Bir de Izoly vardı bende patladı ama güzel Izoly kötülense de parçalarıma hiçbir şey olmadı patladıgı halde. Genişletmek için tıkla... Cunku bilgisayarinizda akim koruma vardi, eger olmasaydi parcalarinizdan eser kalmazdi. CruexS dedi: Corsair 650W aldım sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayir olmaz hayirli olsun.
CruexS dedi: Bir de Izoly vardı bende patladı ama güzel Izoly kötülense de parçalarıma hiçbir şey olmadı patladıgı halde. Genişletmek için tıkla... Cunku bilgisayarinizda akim koruma vardi, eger olmasaydi parcalarinizdan eser kalmazdi. CruexS dedi: Corsair 650W aldım sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayir olmaz hayirli olsun.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #34 Bende de Hadron var arada bir çalışmayınca çıkarıp ASUS anakarta takıp start veriyorum düzeliyor sonra tekrar kasaya takıyorum şimdiye kadar yük altında elimi arka hava mazgalına attığımda sıcak hava hissetmedim inşallah aynen devam eder.
Bende de Hadron var arada bir çalışmayınca çıkarıp ASUS anakarta takıp start veriyorum düzeliyor sonra tekrar kasaya takıyorum şimdiye kadar yük altında elimi arka hava mazgalına attığımda sıcak hava hissetmedim inşallah aynen devam eder.