PSU PCI-E kablosu sorunu

bibitmediniz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba dostlar.
Benim 450 Watt bir güç kaynağım var, ekran kartım ise RX570. Ekran kartının üstünde 8 pinlik bir giriş var fakat benim güç kaynağımdan çıkan kablo 6 pin.

Ekstra kablo almam şart mı? Şart ise ne önerirsiniz? Bir de ben 6 pinlik kabloyu ekran kartına taksam ve önereceğiniz kabloyu sipariş etsem kablo gelene kadar oyun oynayabilir miyim?

PSU : Vento ATX-500Z

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 pin GTX 960'ımda yıllardır sadece 6 pini takılı. Herhangi bir sıkıntısını görmedim henüz. O.C. yapmadım. Performans olarak da bir sıkıntı yaşamadım. Ama 960 az güç tüketen bir karttı.

8 pin GTX 960'ımda yıllardır sadece 6 pini takılı. Herhangi bir sıkıntısını görmedim henüz. O.C. yapmadım. Performans olarak da bir sıkıntı yaşamadım. Ama 960 az güç tüketen bir karttı.
Dostum o zaman ben de öyle yapayım, bakayım performansta bir değişiklik olmazsa 6 pin kullanırım kablo almam. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı