Sadece orası için geçerli değil başka forumların konu linkleri de siliniyor. Yeni karar alınmış.Aynı durum burada da yaşanıyor. Mavi forum linkli herhangi bir şeyi siliyorlar veya düzenleyip kaldırıyorlar.
Sadece orası için geçerli değil başka forumların konu linkleri de siliniyor. Yeni karar alınmış.Aynı durum burada da yaşanıyor. Mavi forum linkli herhangi bir şeyi siliyorlar veya düzenleyip kaldırıyorlar.
Attığın linkte biraz aşağı kaydırıp modların sildiği mesajlarına bakınca gerçekten troll mesajlar yazmışsın. Neden masum rolü oynuyorsun anlamadım.Açtığım konu bu modlar kafalarına göre trol damgası vurup banlıyor banlarken bile yanlış yazmış. Nedenini sordum bir de rapor yasağı yedim.
Eki Görüntüle 2578209Definasyon diyeti nasıl?
Sabah 5 yumurta 50-60 gr yulaf bazen haşlama yumurta yulaf ise sıcak su ile karıştırlarak. Bazen de omlet halinde 5 gr zeytinyağı omlet için.2.öğün ara öğün 1-1.5 ölçek protein tozu su ya da yağsız süt ile yanına kreatin takviyeler vs.3.öğün akşam 150 gr makarna ya da 200 gr pirinç 600 gr tavuk...techolay.net
Troll falan değil hepsi ciddi.Attığın linkte biraz aşağı kaydırıp modların sildiği mesajlarına bakınca gerçekten troll mesajlar yazmışsın. Neden masum rolü oynuyorsun anlamadım.
Mesaj içeriklerini geçtim üslubundan bile belli dostum troll mesajlar yazdığın.Troll falan değil hepsi ciddi.
O burada da oluyor.iPhone yerine iphone yazdığım için 1 saat ban atmışlardı, fıkra bu kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.