Çözüldü PSU şalteri kapatıp açmak PC'yi nasıl etkiler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bozdagbektas

Femtopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 7 7700X, ASUS TUF Gaming B650e Plus, Galax GeForce RTX 4070 Ti, G.Skill 64 GB (2×32) Trident Z5 Neo RAM, XPG Gammix S70 Blade 2 TB SSD ve Corsair iCUE 4000D airflow kasa kullanıyorum. PC fişe takılınca mouse pad ve kulaklık ışığı yanıyor, güç geliyor ancak kasa açılmıyor. PSU şalterini kapatıp 15 saniye bekleyip açınca bu sefer PC açılıyor. Sebebi ne olabilir?

Çözüm
AMD Ryzen 7 7700X, ASUS TUF Gaming B650e Plus, Galax GeForce RTX 4070 Ti, G.Skill 64 GB (2×32) Trident Z5 Neo RAM, XPG Gammix S70 Blade 2 TB SSD ve Corsair iCUE 4000D airflow kasa kullanıyorum. PC fişe takılınca mouse pad ve kulaklık ışığı yanıyor, güç geliyor ancak kasa açılmıyor. PSU şalterini kapatıp 15 saniye bekleyip açınca bu sefer PC açılıyor. Sebebi ne olabilir?
Bios üzerinden ErP ayarını enable yap. Öyle dene birde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bios üzerinden ErP ayarını enable yap. Öyle dene birde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı