Çözüldü PSU SATA kablosu bozuk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theYagi

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
3.714
Makaleler
5
Çözümler
16
Merhaba arkadaşlar günaydın. Emin olduğum şekilde PSU'mdaki SATA kablolarından biri bozuk, SSD ve öbür SATA kablolarını test etmeme rağmen hala SSD'yi okumuyor. %99 PSU'dan gelen SATA kablosuyla alakalı. Bu bir sorun oluşturur mu? CD okuyucu var çok önemli değil onun SATA kablosunu söküp SSD'ye takabilirim. PSU'yu değiştirmem gerekir mi? 7 yıllık emektar, ekran kartından sonra bir de PSU hata çıkardı :( Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
7 tane SATA güç kablosu vardır PSU'da. Fakat bu yavaş yavaş emekliye ayırman gerektiğini gösteriyor olabilir.
7 tane SATA güç kablosu vardır PSU'da. Fakat bu yavaş yavaş emekliye ayırman gerektiğini gösteriyor olabilir.
Hocam, geçenlerde SSDnin yerini değiştirmem sonucu oldu bu, 1 Gün sıkıntısız çalıştı ama şimdi bi mavi ekran verdi saliselik, sonra kapandı. Az önce eski yerine alıp öbür sata kablosuna taktım ve çalıştı. Dediğiniz doğru Yavaş yavaş emekliye ayrılıyoruz. Yeni bi pc almanın vakti geldi, Kardeşim LGS Sınavına hazırlanıyor, Sonrasında sistem toplamada sizden fikir alacağım İnşallah Çözüm olarak işaretliyorum :)
Hocam, geçenlerde SSD'nin yerini değiştirmem sonucu oldu bu, 1 Gün sıkıntısız çalıştı ama şimdi bir mavi ekran verdi saliselik, sonra kapandı. Az önce eski yerine alıp öbür SATA kablosuna taktım ve çalıştı. Dediğiniz doğru Yavaş yavaş emekliye ayrılıyoruz. Yeni bir PC almanın vakti geldi, Kardeşim LGS Sınavına hazırlanıyor, Sonrasında sistem toplamada sizden fikir alacağım inşallah Çözüm olarak işaretliyorum :)

O PC alındı arkadaşlar :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı