PSU Seçiminde 80+ Şart Mı?

Peki sistemim Türkiye'de sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden etkilenir mi?
Tabi ki etkilenir ancak teknoloji geliştiği için eskisinden daha az zarar görür. Size akıllıca bir tavsiye sunmak istesem, 2. el de olsa bir 80+ almaya çalışın. Hatta marka bile verebilirim. Geçen sene 3 makale okudum güç kaynağı alırken. Seasonic Japon kondansatörleri kullanıyorlar ve çok sağlam. Fiyat olarak biraz sizi zorlarsa 2. ele yönelmekte çekinmeyin. Türkiye'den PSU almak zorunda değilsiniz yurtdışından da alma imkanları var, ayrıca bir konu açıp nasıl alacağım diye sorarsanız bende denk gelirsem seve seve yazarım

@BayesTV Bana kalırsa 2.el PSU almak güvenli değil. Sonuçta test edemiyorsun bir şey yapamıyorsun. Nesi olabileceğini bilmiyorsun. Ama evet size katılıyoum Seasonic bu işin uzmanı gerçekten.
Günümüz teknolojisinde nereden alırsa alsın iade hakkı var. Korkulacak bir durum yok alabilir bence.

Çok teşekkürler, yurtdışından alışveriş yapmışlığım var, bu konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Önerdiğiniz markayı araştıracağım.

Sertifikalı ürün almak zorunda değilsin tabii ki. Ama sertifika sistemini hem korur hem elektrik faturana da yararı var. Zaten 80+ sertifikası PSU'nun en az %80 verimlilik sağladığı anlamına gelir

Evet 80+ zorunlu ama 80+ bronz üstü değilse marka seçimine dikkat edilmeli her 80+ alınmaz thermaltake xigmatek en iyilerinden sayılabilir onlar güvenilir onları 80+ için alabilirsiniz 80+bronz ve üstü ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çünkı testten geçiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…