FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.095 Makaleler 7 Çözümler 23 31 Ağustos 2019 #41 Evet arkadaş iyi hatırlattı. Beyaz etiketli olanlar 2018 sürümü. @Ali Rıza09
Y YapmaARtıkda Centipat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 34 31 Ağustos 2019 #42 Ali Rıza09 dedi: 2018 sürümünü almayı unutma. Yapısında iyileştirme olmasına karşın, ses problemi de giderildi. Genişletmek için tıkla... FantastikTürk dedi: Evet arkadaş iyi hatırlattı. Beyaz etiketli olanlar 2018 sürümü. @Ali Rıza09 Genişletmek için tıkla... Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun! www.sinerji.gen.tr bu yani değilmi ? yoksa 80+ White olduğundan mı beyaz mesela bu siyah direk Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
Ali Rıza09 dedi: 2018 sürümünü almayı unutma. Yapısında iyileştirme olmasına karşın, ses problemi de giderildi. Genişletmek için tıkla... FantastikTürk dedi: Evet arkadaş iyi hatırlattı. Beyaz etiketli olanlar 2018 sürümü. @Ali Rıza09 Genişletmek için tıkla... Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun! www.sinerji.gen.tr bu yani değilmi ? yoksa 80+ White olduğundan mı beyaz mesela bu siyah direk Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
Ali Rıza09 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 1.086 Makaleler 9 Çözümler 7 Yer Isparta 31 Ağustos 2019 #43 YapmaARtıkda dedi: Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun! www.sinerji.gen.tr bu yani değilmi ? Genişletmek için tıkla... Evet, bu model. Kargo dahil 313.90TL tutuyor. İstersen kargo dahil 329TL'ye VS550 olanı alabilirsin.
YapmaARtıkda dedi: Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı Corsair 450W VS Serisi 80+ White Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun! www.sinerji.gen.tr bu yani değilmi ? Genişletmek için tıkla... Evet, bu model. Kargo dahil 313.90TL tutuyor. İstersen kargo dahil 329TL'ye VS550 olanı alabilirsin.
Y YapmaARtıkda Centipat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 34 31 Ağustos 2019 #44 Ali Rıza09 dedi: Evet, bu model. Kargo dahil 313.90TL tutuyor. İstersen kargo dahil 329TL'ye VS550 olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet gayet mantıklı Peki m atx anakart var m atx kasa alsam bu uyumlu olurmu acaba ?
Ali Rıza09 dedi: Evet, bu model. Kargo dahil 313.90TL tutuyor. İstersen kargo dahil 329TL'ye VS550 olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet gayet mantıklı Peki m atx anakart var m atx kasa alsam bu uyumlu olurmu acaba ?
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.095 Makaleler 7 Çözümler 23 31 Ağustos 2019 #45 Olur ancak gene de garantiye almak için alacağınız kasanın anakart boyut desteklerini kontrol etmenizde fayda var.
Olur ancak gene de garantiye almak için alacağınız kasanın anakart boyut desteklerini kontrol etmenizde fayda var.
Y YapmaARtıkda Centipat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 34 31 Ağustos 2019 #46 FantastikTürk dedi: Olur ancak gene de garantiye almak için alacağınız kasanın anakart boyut desteklerini kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Henüz kasaya kara vermedim yalnız öncelik fiyat olucak muhtemelen
FantastikTürk dedi: Olur ancak gene de garantiye almak için alacağınız kasanın anakart boyut desteklerini kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Henüz kasaya kara vermedim yalnız öncelik fiyat olucak muhtemelen
Stucknela Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 486 4 Eylül 2019 #47 Ali Rıza09 dedi: Evet, bu model. Kargo dahil 313.90TL tutuyor. İstersen kargo dahil 329TL'ye VS550 olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam micro ATX anakartta yazıyor bu PSU ise ATX 12V fln diyor bu micro ATX olmayıp ATX bir ürünmüdür kasa tercihi yapmak için soruyorum yani Micro atx mi alıcam mini atx mi yoksa atx mi ve aralarındaki farklar neler
Ali Rıza09 dedi: Evet, bu model. Kargo dahil 313.90TL tutuyor. İstersen kargo dahil 329TL'ye VS550 olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam micro ATX anakartta yazıyor bu PSU ise ATX 12V fln diyor bu micro ATX olmayıp ATX bir ürünmüdür kasa tercihi yapmak için soruyorum yani Micro atx mi alıcam mini atx mi yoksa atx mi ve aralarındaki farklar neler
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.095 Makaleler 7 Çözümler 23 5 Eylül 2019 #48 @Stucknela Anakartın boyutu ile PSU'nun boyutu farklı şeyler. Eğer kasan çok küçük değilse PSU sığacaktır.
@Stucknela Anakartın boyutu ile PSU'nun boyutu farklı şeyler. Eğer kasan çok küçük değilse PSU sığacaktır.
Stucknela Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 486 5 Eylül 2019 #49 FantastikTürk dedi: @Stucknela Anakartın boyutu ile PSU'nun boyutu farklı şeyler. Eğer kasan çok küçük değilse PSU sığacaktır. Genişletmek için tıkla... Kasayı almadım henüz uygun olsun diye soruyorum yani mini atx kasa alsam bu PSU sığarmı
FantastikTürk dedi: @Stucknela Anakartın boyutu ile PSU'nun boyutu farklı şeyler. Eğer kasan çok küçük değilse PSU sığacaktır. Genişletmek için tıkla... Kasayı almadım henüz uygun olsun diye soruyorum yani mini atx kasa alsam bu PSU sığarmı
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.095 Makaleler 7 Çözümler 23 5 Eylül 2019 #50 Alacağınız kasaya göre değişir. Kasanın sitesinde özelliklerine bakarsınız, hangi boyutta PSU'ları destekliyor diye.
Alacağınız kasaya göre değişir. Kasanın sitesinde özelliklerine bakarsınız, hangi boyutta PSU'ları destekliyor diye.