Umarim cikar ve rahatca satin alabilirim. Aslinda cikiyormus fakat Çin yapimi bir kablo cikiyormus. Yani orijinal XPG'nin kendi kablosu degil sanirim. Bakalim ben destekle iletisime gecmeyi deniyorum. Maile gelen cevabi sizlerlede paylasacagim.
-ZM LXII serisi
-ZM TXII serisi
-MWE White serisi(550W dışında, alınmasını önermem. Elektrik kesintisinde parçalara yanlış voltaj gönderiyor)
-VX Plus
-Aigo GP serisi
-Gamepower GP serisi
-Thermaltake TR2 S serisi
-Thermaltake Smart RGB serisi
-Gigabyte P750GM(aslında genel kalite olarak iyi ama PSU testlerde patlıyor ve elektrik kesintisinde parçalara yanlış voltaj gönderiyor)
''Kalitesiz'' diye biliyorsun da kaynağın ney? Neye göre kalitesiz olarak biliyorsun?
''Uzak durun'' denme sebebi zaten düşük kaliteli olması. Bir sorun falan yok ortada. Verdiğin para belli, alacağın kalite belli.
''Kalitesiz'' diye biliyorsun da kaynağın ney? Neye göre kalitesiz olarak biliyorsun?
''Uzak durun'' denme sebebi zaten düşük kaliteli olması. Bir sorun falan yok ortada. Verdiğin para belli, alacağın kalite belli.
İkisi de iyi ama kalite farklarını bilmiyorum. Şuan çok müsait değilim. Müsait bir zamanda farklarına bakarım.