PSU sıcaklığı ne kadar olmalı?

İşte hocam cehaletimi mazur görün nedir bu işin normali onu anlamaya çalışıyorum. İdeal sıcaklıklar ne düzeyde olmalı.

İşte hocam cehaletimi mazur görün nedir bu işin normali onu anlamaya çalışıyorum. İdeal sıcaklıklar ne düzeyde olmalı.

Hocam bildiğim kadarıyla PSU'lara sensör koymadıkları için sıcaklıkları ya elle ya da dijital termometre tarzı cihazlarla ölçülebiliyor diye biliyorum. Elinizi 40 derece iken bile yakabilir bence çok endişelenmeyin zarar görebilecek duruma geldiğinde de büyük ihtimalle kendini kapatır.

Muhtemelen 40-50 arasında diye tahmin ediyorum ekran kartı boşta iken 35 derece civarında oda ekran kartından sıcak. Bu değerler normal o zaman 125'den falan bahseden arkadaş vardı.

Muhtemelen 40-50 arasında diye tahmin ediyorum ekran kartı boşta iken 35 derece civarında oda ekran kartından sıcak. Bu değerler normal o zaman 125'den falan bahseden arkadaş vardı.

Oda bendim sonradan yazan biri olmadıysa düşünün elimdeki kaç yıllık PSU'nun bile 125 derece limiti var sizdekinde çok daha gelişmiş ve güven veren haldedir.

Isının bir sorun getirmeyeceğini düşünüyorum ancak aklıma bir şey takıldı. Neden 150-200 Watt enerji harcayan sisteme 750W PSU kullanıyorsunuz?

Isının bir sorun getirmeyeceğini düşünüyorum ancak aklıma bir şey takıldı. Neden 150-200 Watt enerji harcayan sisteme 750W PSU kullanıyorsunuz?

Dedim ya hocam ileride ekran kartı takacağım ilk fırsatta ve bunun için PSU hazır olmalı.
Konu çözülmüştür teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…