PSU soğuk havalarda ve ilk açıldığında ses yapıyor

Berkay Çoban

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Merhaba soğuk havalarda bilgisayarı başlatınca egzoz fandan "cold start" yapıyormuşum gibi ses geliyor. Ömrü mü bitmiş bunun?

Merhaba soğuk havalarda bilgisayarı başlatınca egzoz fandan "cold start" yapıyormuşum gibi ses geliyor. Ömrü mü bitmiş bunun?
Bende de o sorun var. Ömrü değil de fandan geliyor o problem. Aklımda fanı söküp XF12025 alıp takmak var. Fanı değiştirmek bu sorunu çözer lakin garantiyi de bozar.

Tahmin ediyorum PSU Xigmatek mi :D Kronik bir sorun oluyor genelde.
Tercih ederseniz fanı değiştirebilirsiniz.

Hocam benim de ilk açılışta soğuk havada ses yapıyor aynen cold start gibi 1-2 dk içerisinde düzeliyor Xigmatek marka PSU böyle kullanmanın bir zararı var mıdır ya da ileride bir probleme yol açar mı havalar iyiyken hiç sıkıntı yasamadım.

Hocam benim de ilk açılışta soğuk havada ses yapıyor aynen cold start gibi 1-2 dk içerisinde düzeliyor Xigmatek marka PSU böyle kullanmanın bir zararı var mıdır ya da ileride bir probleme yol açar mı havalar iyiyken hiç sıkıntı yasamadım.
Fanla alakalıysa bir sorun yaratmaz hocam sadece fanın tamamen bozulmadığından emin olun, o zaman ısınma kaynaklı sorun yaratabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı