Çözüldü PSU üzerine fan takmak zararlı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dureyh

Megapat
Dostlar selamlar. Kasa modelim Xigmatek Diamond. Şu an halihazırda önde 3, üstte 2 ve arkada 1 olmak üzere 6 adet fanım var. 2 adet boşta kalan fanım var ve güç kaynağı standının üzerinde 2 adet boşluk daha var. Buraya fan takmamın iyi ve kötü sonuçları olur mu? Teşekkürler.

Dostlar selamlar. Kasa modelim Xigmatek diamond. Şu an halihazırda önde 3, üstte 2 ve arkada 1 olmak üzere 6 adet fanım var. 2 adet boşta kalan fanım var ve güç kaynağı standının üzerinde 2 adet boşluk daha var. Buraya fan takmamın iyi ve kötü sonuçları olur mu? Teşekkürler.

PSU üstündeki korumalığı mı kastediyorsunuz?

Dostlar selamlar. Kasa modelim Xigmatek diamond. Şu an halihazırda önde 3, üstte 2 ve arkada 1 olmak üzere 6 adet fanım var. 2 adet boşta kalan fanım var ve güç kaynağı standının üzerinde 2 adet boşluk daha var. Buraya fan takmamın iyi ve kötü sonuçları olur mu? Teşekkürler.

Hocam güç kaynağını dondurmak mı istiyorsunuz? Daha ne kadar soğuyacak yeter işte o kadar fan. O boşluklar oraya fan takılması için değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    241 KB · Görüntüleme: 36
Hocam güç kaynağını dondurmak mı istiyorsunuz? Daha ne kadar soğuyacak yeter işte o kadar fan. O boşluklar oraya fan takılması için değil.
Bilmediğim için soruyorum zaten, öğrenmek adına yani.

Eğer vida yuvası varsa yukarı hava üfleyecek şekilde takılabilir. Kasanın üstündeki fanlar da dışarı havayı üflemeli ki sağlıklı bir hava akışı bulunsun.
Sağlık hava akışı için bir görsel kaydetmiştim, diğer 6 fan ona göre hizalandı. Sanırım ekteki görsel gibi olmalı değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_4877.jpeg
    IMG_4877.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 29
Bilmediğim için soruyorum zaten, öğrenmek adına yani.

Sağlık hava akışı için bir görsel kaydetmiştim, diğer 6 fan ona göre hizalandı. Sanırım ekteki görsel gibi olmalı değil mi?

Aynen bu şekilde. Önden arkaya alttan da üste doğru bir hava akışı olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı