PSU uzatma kablosu ne işe yarar?

Ürünün açıklamasında böyle yazıyor, belki fikir verebilir;

Premium materyallerden üretilen Phanteks’in çok amaçlı uzatma kabloları, sistem modlayıcılarına daha iyi çözümler sunmaktadır. 500MM uzatma kabloları, standart uzatma kablolarına göre daha uzun, daha esnek ve daha kolay yönlendirilebilir olması için tasarlandı.

Ek olarak evet, bu tür kablolara genelde "Sleeve" deniliyor. Standart PSU kablolarından daha estetik duruyorlar. Mesela;

Bu kabloları PSU modüler olmasa bile kullanabiliyor muyuz?
Ürünün açıklamasında böyle yazıyor, belki fikir verebilir;

Premium materyallerden üretilen Phanteks’in çok amaçlı uzatma kabloları, sistem modlayıcılarına daha iyi çözümler sunmaktadır. 500MM uzatma kabloları, standart uzatma kablolarına göre daha uzun, daha esnek ve daha kolay yönlendirilebilir olması için tasarlandı.

Ek olarak evet, bu tür kablolara genelde "Sleeve" deniliyor. Standart PSU kablolarından daha estetik duruyorlar. Mesela;

Oluyor. Hatta benim kasanın PSU yeri alt kısımda ve PSU'nun 12 Volt bağlantısı anakarta yetişmiyordu. Bu yüzden böyle bir uzatma kablosu almak zorunda kalmıştım. Videoda da gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir bilgi de var.

İki çeşit sleeve var.

1.Extensions kit. ( Uzatma kablosu linkini paylaştığın ürünlerde bundan. )

2.Cable kit.( PSU ya göre hazırlanmış kitler. Fiyatları aşırı pahalı. )

PSU dan gelen kablolara birleştireceksen Extension kit yeterli olur.

Kablo düzenleme plastiği sabit olan kitlere bakmanı öneririm.

Tavsiye edilmiş. Fiyat uygun gibi görünüyor ama pek güvenemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı