PSU ve GPU ikisinde de CW sorunu var?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
26.10.2019 tarihinde GPU ve PSU almıştım Vatan Bilgisayar'dan.

GPU'nun CW seslerinin artması sebebiyle garantiye gönderdim ancak bir sorun yok diye geri gönderdiler.
PSU'u göndermedim, bugün gönderecektim, göndermedim. PSU'u çıkardım ve kasadan olabildiğince uzaklaştırdım.
Hem PSU'da hem de GPU'da olduğunu öğrenmiş oldum. İki donanımın faturası aynı, nasıl bir yol izlemem lazım çok ses çıkarıyor ikisi birden.

PSU: Thermaltake 600W 80+
GPU: ASUS ROG STRIX RX580 T8G.

Son düzenleyen: Moderatör:
CW sorunu olduğunu, garantiye gönderdiğinizi fakat hala sorunun devam ettiğini dolayısıyla değişim talep ettiğinizi söyleyin. CW sorunlarında değişim yapılıyor çoğunlukla.
İlk gönderdiğimde yazdım, değişim talep ettiğimi ancak bir sorun yok deyip gönderdiler.
PSU da varsa zaten kartta da olur. PSU dan temiz akım gelirse kart kendi sesini çıkarır.
Bu bana mantıklı geldi, çünkü PSU'da olan sesin tamamen aynısı GPU'da da var.
Ek olarak, parçaları Vatan Bilgisayara götürsem orada test ediyorlar mı hemen?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
CW’nin PSU ile ilgisi yok, tamamen üretimden gelen performansa etkisi olmayan bir ses sorunu.

Ekran kartınızı alıp götürün ve kavgaya ilerletmeden sert ve net bir dille kartın CW sorunu olduğunu, değişim olmadığı takdirde gerekli yerlere gideceğinizi söyleyin.

Kullanıcı hatası ve sistemle uyumluluk sorunu olmadığı için değişim yapmaları gerekiyor.

Sert ve net bir dille diyorsunuz da hocam mutlaka kavga çıkartırım ben, bu durumu geçmem gerek maalesef.
CW sorunu yüzünden servise gitti, elimde sorunlarının olmadığını ve testlerden %100 şeklinde geçtiğini söyledi Asus.

PSU'da da aynı şekilde ses var, ne yapacağım hiç bilmiyorum kafayı yiyeceğim. Destiny 2 oyununda sanki uçak motoru çalıştırır gibi ses çıkıyor bazen GPU'dan ve PSU'dan dediğim gibi ikisinin de verdiği sesler aynı.

Tamam ikisi farklı, PSU’da da var sorun ama şu an konu ekran kartı.

Kavga çıkartmamanız gerek. Ne olduysa aynı şekil iletin.

Ekran kartında performans sorunu olmadığını ve bu yüzden sizin testlerinizden %100 geçtiğini söyleyin. Ancak şunu özellikle belirtin: “Benim sorunum performans değil oyunlar sırasında çıkarttığı yüksek bobin sesi. Ben kusurlu ürün istemiyorum.”

Size hangi oyunda olduğu gibi saçma sapan konuyu dağıtma soruları sorup oyunlara bağlayabilirler. Böyle bir soruda belirli bir oyunla olmadığını, kart tam yüke bindiğinde bu sesin verdiği rahatsızlığı ve bu sesin ismini (CW) söyleyip bunun fabrika çıkışlı bir sorun olduğunu söyleyin.

Bildiğinizi ve inatçı olduğunuzu görürlerse zaten üstelemezler. Kimse durduk yere müşteriyle uğraşıp papaz olmak istemez. Sadece kandırabilecekleriyle uğraşırlar.

Ben direkt My Asus'dan form oluşturdum, USP geldi aldı ekran kartını. Kağıda detaylı dil döktüm, yani servisle iletişim kuramıyorum, telefon numaraları yokmuş sözde. Müşteri hizmetleri de bir şey yapamıyor. Vatan'a götürsem ekran kartını, onlar da Asus'a gönderecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…