PSU ve GPU ikisinde de CW sorunu var?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
26.10.2019 tarihinde GPU ve PSU almıştım Vatan Bilgisayar'dan.

GPU'nun CW seslerinin artması sebebiyle garantiye gönderdim ancak bir sorun yok diye geri gönderdiler.
PSU'u göndermedim, bugün gönderecektim, göndermedim. PSU'u çıkardım ve kasadan olabildiğince uzaklaştırdım.
Hem PSU'da hem de GPU'da olduğunu öğrenmiş oldum. İki donanımın faturası aynı, nasıl bir yol izlemem lazım çok ses çıkarıyor ikisi birden.

PSU: Thermaltake 600W 80+
GPU: ASUS ROG STRIX RX580 T8G.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir PSU ile deneme şansım olmadı. En başında ekran kartını gönderdim servise, herhangi bir sorun olmadığını söylediler.
Daha sonra güç kaynağını gönderdim servise, değişim yapıldı yani servis kabul etti sorunlu olduğunu. Başka bir güç kaynağı ile test etmeye gerek yok, SmartRGB serisi kronik sorunlu bir seri.
Evet SmartRGB kronik sorunlu ama bunun ekran kartını CW konusunda etkilememesi gerek.

Evet smartrgb kronik sorunlu ama bunun ekran kartını CW konusunda etkilememesi gerek.

O konuda da şu bilgi aklıma geliyor;

Daha önce yazmıştım ve ceza yedim. Neymiş hatalı bilgilendirme Power'dan değilmiş miş. Orkestra gibi sesler aynı diye belirtilmiş üstelik. Ne diyelim günaydın.
Kart kronik sorunlu olabilir. Power'da ses üretiliyorsa elektro manyetik parazit diye bir şey var o sinyal kablodan bile taşınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı