PSU ve GPU ikisinde de CW sorunu var?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
26.10.2019 tarihinde GPU ve PSU almıştım Vatan Bilgisayar'dan.

GPU'nun CW seslerinin artması sebebiyle garantiye gönderdim ancak bir sorun yok diye geri gönderdiler.
PSU'u göndermedim, bugün gönderecektim, göndermedim. PSU'u çıkardım ve kasadan olabildiğince uzaklaştırdım.
Hem PSU'da hem de GPU'da olduğunu öğrenmiş oldum. İki donanımın faturası aynı, nasıl bir yol izlemem lazım çok ses çıkarıyor ikisi birden.

PSU: Thermaltake 600W 80+
GPU: ASUS ROG STRIX RX580 T8G.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarih saat belirteceksin, masaüstünden tarihi göstereceksin bu videoyu kendinin çektiğini söyleyeceksin ağzın dilin yokmu hocam? Kasayı çekeceksin ses yaptığını göstererek kanıt sunacaksın.
Dediğinizi yapıp, CD ile göndereceğim video kaydını sanırım öyle değil mi?
Ekran kartının üzerinde bulunan seri numarasını görüntüye alırsan bir şey diyemezler.
İşte bu aradığım cevap, bunu da mutlaka göstereceğim videoda. Öncelikle şu PSU'dan mı değil mi çözmem gerek, PSU'dan şüpheleniyorum çünkü.

CD'ye gerek yok, hotmailden gönderebilirsiniz. Mesela benim ekran kartımın servisine Endeks Bilişim bakıyor, girdim sitelerine anlattım kartım arızalı diye, hotmailime cevap geldi. Hotmailden yolladım kartın arızasını videolu olarak. CD'ye gerek yok mail ile ulaş onlara yolla videoyu.

"Asus SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd. Şti. " Firması ilgilenmişti, dediğim gibi PSU'nun sorunsuz çalıştığından emin olunca GPU'yu yollayacağım. İlk olarak PSU'u ön planda tutacağım.

"Asus SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd. Şti. " Firması ilgilenmişti, dediğim gibi PSU'nun sorunsuz çalıştığından emin olunca GPU'yu yollayacağım. İlk olarak PSU'u ön planda tutacağım.
Hotmail hesaplarından ulaşırsın videoyu göndermek için. Ben Endeks Bilşim'in websitesine girdim, destek kısmından derdimi anlattım ama bana cevap hotmail üzerinden geldi. Hotmail üzerinden yolladım videoyu bakacaklarını söylediler. PTT kargo ekran kartını teslim ederse bir işe yarayacak video inşallah. 4 gün sonra 1 ay oldu PTT'nin tek bahanesi ''Kara Cuma yüzünden oldu yoğunuz'' 1 ayda Çin'den eşya gelirdi Türkiye'ye, bunlar İstanbul için 1 ayda götüremiyor bir eşyayı yazıklar olsun.

Ama şimdi şöyle birşey var, içinde CD ile gönderirsen daha garanti olur, çünkü o adamın o CD'yi merak edip açmama ihtimali yok. Ya da hem hotmailden gönderirsin hemde CD'li olarak gönderirsin adamların videoyu görmesi garantilemiş olursun.

Dediğiniz gibi yapacağım hocam, bugün ben de eski ekran kartımı bekledim sağ olsun MNG yine şaşırtmadı. Cumartesi günü şubeye iniş yapan kargo, hala şubede beklemekte, teslimat denenmedi bile. Zar zor yetiştim ve saate baktığımla kapıdan girmem bir oldu, saat 17.58 geçiyordu. Teslim etselerdi, PSU'u bugün Vatan'a verecektim. Her şey hazırdı aslında, güzelce paketlemiştim oysaki şimdi tekrar açtım taktım MNG Bey'i bekliyorum. Kapıdan girdiğimde Sistem kapandı dediler, nasıl kapanıyor sistem dedim çünkü 17.30 resmi olarak kapanış saati ancak 6-7 gibi kargo teslimi alan arkadaşlarım var aynı firma üzerinden. Bilerek vermediler, işlerine gelmedi kısacası. Ben böyle deyince mahkeme suratına döndü çalışanın suratı. Bitmiş bu firmalar PTT, Yurtiçi, MNG yazıklar olsun.

Ayrıca şubenin telefonu ruhlar aleminde sevgilisini arıyor gibi, defalarca arıyorum açan yok bu nasıl iş ya? Ama şubeye gittiğimde rahat 6-7 çalışan vardı.
CD de koyayım, ne olur ne olmaz. Üzerine yazı bile yazarım, şu sorundan kurtulayım. İkisi birden ses çıkartıyor kafa kalmadı yemin ederim, kafamın etini yiyor oyun esnasında evdekiler rahatsız oluyor ben gene kulaklıkla yırtıyorum. Hani tek GPU veya PSU değil, x2 CW resmen.

Aynı karttan bende var benimkinde de acayip coil whine var. Bu modellerde bu fabrika çıkışlı böyle sanırsam ne kadar gördüysem hepsi CW sorunlu. O yüzden ekran kartını tamamen farklı bir marka almadıkça çözüme kavuşabileceğini sanmıyorum ne kadar değişim alırsan al hepsi aynı. PSU konusunda bir şey diyemiycem değişim için elinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…