PSU ve SSD taktıktan sonra bilgisayar kasıyor

SayanoraBtch

Decapat
Merhaba. Ben sistem topluyorum yavaştan ve şimdi aldığım SSD ve PSU'yu taktım sonra PC'yi çalıştırdım. Yeni bir Windows kurdum SSD'ye, her şey güzeldi. Ta ki oyunu açana kadar, SSD ve PSU'yu takmadan önce oynadığım da 80 FPS'e kadar çıkan oyun şu an 30-50 arası FPS alıyor ve çok kasıyor. Oyunu SSD'ye yeniden kurmadım SSD'den önce kullandığım HDD'de duruyor ve oradan çalıştırdım oyunu tekrar yüklemeden. Düzelmesi için direkt PC'ye format mı atmalıyım yoksa sorun başka mı?

Malum espiriyi yapmayacağım sadece şunu söyleyeyim PSU’nuz iyi bir PSU değil.

Tamam ama sonuçta eskisinden iyi eskisi no name 300W bir PSU ama daha fazla FPS alıyordum saçmalık.
Güç kaynağında sıkıntı olabilir. Genellikle sorun çıkartan bir marka. Ekran kartına güç veremiyorsa böyle bir sıkıntı olabilir.

Aldığım yere götürüp değiştirteyim mi?

Aldığım yere götürüp değiştirteyim mi?
İade edebiliyorsan iade et. Onun yerine bunu al. İleride upgrade yapmayacaksan gayet yeterli.

Upgrade yapacaksan da bu var.

İade edebiliyorsan iade et. Onun yerine bunu al. İleride upgrade yapmayacaksan gayet yeterli.

Upgrade yapacaksan da bu var.

Aga sıkıntı var iade edemiyorum kaldım bununla.
Bu arada sorun sadece oyunlar da oluyor. Opera falan gayet hızlı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı