PSU veya anakarttan hangisinin yandığını nasıl anlayabilirim?

ram leri kontrol et buyuk ihtimal ramlarında bi arıza olabilir. ramlari sok silgi ile sadece sarı kısımları sil aman sakın bi şalteri falan sökme yerinden dikkat et sonrada teker teker ramleri önce 1 ram i tüm slotlarda deneyerek çalıştırmayı dene ram'lar da ya da ram slotunda arıza olabilir

nereye dokundurdunuz ?
PSU’ya

Denedim olmadı fanlarda dönmüyor.
o kadar siste topla ondan sonra git ximatek psu al abi o dandik şeyleri niye pc nize takıyosunuz ?

Xigmatek dandik mi??

Son düzenleme:
İşi bilen birisine götürün. Elinizdeki maldan olacaksınız.

Dün gece 9 gibi High Power PSU siparişi verdim. Bu akşam deneyeceğim eğer çalışırsa bilgisayar sorun PSU’dur. Ancak benim anlamadığım anakarta elektrik gidiyor anakart ışığı yanıyor Bilgisayar açılmıyor. Başka bir anakart ile denedim oda aynı şekilde oldu, sorun %70 PSU.

o kadar siste topla ondan sonra git ximatek psu al abi o dandik şeyleri niye pc nize takıyosunuz ?
2013'den 2019'a kadar Xigmatek Centauro 800W kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım. Üstelik yük altında 300-350W tüketen R9 280X ile birlikte. Şuan da sattım ve başkası sorunsuz kullanıyor. Evet FSP, Seasonic kadar olamaz ama Everest, Powerboost, Dark gibi markalarla da karıştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…