WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #1 Merhabalar ve şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Yeni PSU aldım ve bu PSU küçük olduğu için yanında gelen aparatıyla oturttum ancak geriye kalan 3 vidayı takamıyorum. Bir yerde yanlış mı yaptım?
Merhabalar ve şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Yeni PSU aldım ve bu PSU küçük olduğu için yanında gelen aparatıyla oturttum ancak geriye kalan 3 vidayı takamıyorum. Bir yerde yanlış mı yaptım?
Çözüm Yener K. 15 Eylül 2020 Doğru hocam. Vidaları takarken birini tam sıkıp denemeyin. Vidaları oturtup kademeli olarak sıkın. Biraz kasayı esnetin.
Doğru hocam. Vidaları takarken birini tam sıkıp denemeyin. Vidaları oturtup kademeli olarak sıkın. Biraz kasayı esnetin.
K kafkef89 Hectopat Kek günü Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 324 15 Eylül 2020 #11 WhyMeBro dedi: Eki Görüntüle 669350 Oldu, herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... PSU değiştirmenin nedeni arıza mı yoksa siyah erkan mı alıyordun ? Artı 0 Eksi
WhyMeBro dedi: Eki Görüntüle 669350 Oldu, herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... PSU değiştirmenin nedeni arıza mı yoksa siyah erkan mı alıyordun ?
KS KS WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #12 kafkef89 dedi: PSU değiştirmenin nedeni arıza mı yoksa siyah erkan mı alıyordun ? Genişletmek için tıkla... Motor gibi ses çıkarıyordu ve kuzenimin PSU o sesi çıkararak kıvılcım attı o yüzden güvenemedim. Yeni güç kaynağım inanılmaz derecede sessiz bu arada. Artı 0 Eksi
kafkef89 dedi: PSU değiştirmenin nedeni arıza mı yoksa siyah erkan mı alıyordun ? Genişletmek için tıkla... Motor gibi ses çıkarıyordu ve kuzenimin PSU o sesi çıkararak kıvılcım attı o yüzden güvenemedim. Yeni güç kaynağım inanılmaz derecede sessiz bu arada.