PSU voltaj değerleri normal mi?

Bütçe
0

Tk28*

Hectopat
Yer
Giresun / Görele
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU
Meslek
Serbest
Selam dostlar elimde Frisby 280W PSU var evet C4 ama şu an PSU yükseltmesi yapamıyorum geçenlerde voltaj çıkışlarını kontrol ettiğimde normaldi fakat bugün bilgisayardan baktığımda +3.3v kanalı ilk 2.7v yazdı sonra Power'i çıkardım ölçüm falan yaptım 3.2v çıktı vesaire elektriğini boşalttım tekrar taktım voltaj düzeldi gibi ama bir de siz göz gezdirin.

Ayrıca +3.3v kanalı +3.088v şeklinde görünüyor aklıma takılan hususta bu zaten ideal midir yoksa normalden düşük müdür?

AIDA64.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm değerler normal, zaten vaad edilen voltajın altında verir her PSU, kalitesine bağlı olarak ne kadar daha düşük veriyor o değişir bir tek.

Tüm değerler normal, zaten vadedilen voltajın altında verir her PSU, kalitesine bağlı olarak ne kadar daha düşük veriyor o değişir bir tek.

Teşekkürler FOEM marka Power'im vardı anakartımı yaktı ondan strese girdim ondan emin olmak için yazayım dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı