PSU yandı. Sistem parçaları zarar görmüş müdür?

kajaga

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim 2 aylık bütün parçaları sıfır aldım. PC'yi Windows 10'dan Windows 11'e yükseltirken PSU yandı anakart, işlemci veya ekran kartı zarar görmüş müdür?

PSU markası MSI 650W 80+ çok da kötü bir PSU değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241025_133644_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241025_133644_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 25
Sen buna ne diyeceksin :D

Buna ne diyeceksin? 😀

Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.41.49.63.png

Amazon'un 3 katı şikayet var. :D Hepsi mi uydurmaca bu şikayetlerin? Her firmanın güzellik yaptığı oluyor. Amazon en iyisi. Tartışmaya kapalı bir konudur. 😉
Üstelik attığın ürün 500 tl fiyatı var. Birde benim iademe bak bakalım ne diyeceksin. 😁
Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.45.16.28.png
Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.51.04.20.png

Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.44.36.76.png

Son düzenleme:
Hepsiburada'da diğer firmalar gibi. Ekstra iyi filan değil. Telefon sipariş ettim. EasyPoint noktasına bıraktık dediler ama kod filan göndermediler. Arıyoruz diyoruz telefon yok. Biz verdik dediler. Sonra 2 hafta boyunca haber alamadık. 30K'lık telefon ortalıkta yok. İade isteyince bizim sorumluluğumuzda değil dediler. Hepsiburada'nın CTO'sunun oğluyla konuşunca ekip yönledirdiler ve 4 gün sonra telefon ortaya çıktı. Telefonu EasyPoint'te bir yere atıp geçmişler. Herkes benim gibi böyle üst yetkililere ulaşamayabilir ve parası çöpe gidebilir. O zamandan beri ne Hepsiburada linki atıyorum ne de ürün alıyorum.

Hepsiburada'nın kendi deposu mu?
Ben adama kendi deposundan al diyorum... Sen farklı satıcı atıyorsun. Farklı satıcıdan bende sorun yaşadım zaten. Kahraman konsol isimli satıcıdan ps4 oyunu almıştım 2. el ve kodu kullanılmış oyun gönderdiler. Kullanılmış traş makinesini 14 gün içinde iade ettim resimde attım. Kapıda iade aldılar sorunsuz bir şekilde sen bunlara kinlenmiş belli ki. 😂😀

Hepsiburada'nın kendi deposu mu?

Ben adama kendi deposundan al diyorum... Sen farklı satıcı atıyorsun. Farklı satıcıdan bende sorun yaşadım zaten. Kahraman konsol isimli satıcıdan PS4 oyunu almıştım 2. el ve kodu kullanılmış oyun gönderdiler. Kullanılmış tıraş makinesini 14 gün içinde iade ettim resimde attım. Kapıda iade aldılar sorunsuz bir şekilde sen bunlara kinlenmiş belli ki. 😂😀

500 TL'lik ürün iade edip en iyisi demişsin. Komik. 😂🤣🥹😆bir de benim iademe bak bakalım. Amazon en iyisi. Boşa Hepsiburada şöyle iyi böyle iyi falan deme bana özürlü kimin olduğu belli. Hepsiburada'yı sevmeye devam et sen. Üç kuruşluk ürün iade etmiş havalanıyor. :D

Desktop Screenshot 2024.10.25 - 13.51.04.20.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı