PSU Yanması Tüm Sisteme Zarar Verir mi?

Everest benden uzak Allah' a yakın olsun. Kısa sürede kurtulmanız dileğiyle.

Everest marka 200Watt PSU'm vardı. Geçenlerde 12v çıkışı ile Led çalıştırmayı denedim ama bir türlü olmadı. Başka PSU ile deneyince çalıştı. Sonra aklıma geldi açtım PSU'nun içini , içindeki lehimler birer birer kopmuş. Hepsini düzgünce baştan lehimledim şimdi saat gibi çalışıyor.

Mesele çalışması değil kalitesi, 500 watt PSU 120 TL gibi fiyat etiketine de var, 250 TL fiyat etiketine de. Sonuç ve aradığımız şey kalite.

Mesele çalışması değil kalitesi, 500 watt PSU 120 TL gibi fiyat etiketine de var, 250 TL fiyat etiketine de. Sonuç ve aradığımız şey kalite.
İşte dostum kalitesizlik var burada. Kalitesiz lehim kullanmışlar hepsi kopmuş , kırılmış. Benim kullandığım lehim kaliteli. Belki 2 sene götürür. Eps-1455'ti galiba model.

Sistemin patlamaması için yeni PSU alman lazım. Hemde hemen!
Not: Zorlama amaçlı değil ama 1 2 ay içinde direk değiştir.

Şahsen Everest PSU kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar. Sadece bir kere elektrik gitti ve sonrasında psu yanmıştı. Şuanda elime para geçtiği anda değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…