Mesele çalışması değil kalitesi, 500 watt PSU 120 TL gibi fiyat etiketine de var, 250 TL fiyat etiketine de. Sonuç ve aradığımız şey kalite.Everest marka 200Watt PSU'm vardı. Geçenlerde 12v çıkışı ile Led çalıştırmayı denedim ama bir türlü olmadı. Başka PSU ile deneyince çalıştı. Sonra aklıma geldi açtım PSU'nun içini , içindeki lehimler birer birer kopmuş. Hepsini düzgünce baştan lehimledim şimdi saat gibi çalışıyor.
İşte dostum kalitesizlik var burada. Kalitesiz lehim kullanmışlar hepsi kopmuş , kırılmış. Benim kullandığım lehim kaliteli. Belki 2 sene götürür. Eps-1455'ti galiba model.Mesele çalışması değil kalitesi, 500 watt PSU 120 TL gibi fiyat etiketine de var, 250 TL fiyat etiketine de. Sonuç ve aradığımız şey kalite.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.