PSU Yetersizliği ve Donanımlara Etkisi

ZAG00R

Decapat
PSU yetersizliğinden dolayı bilgisayarım 3-5 defa takılıp kapandı. İşlemci ısındığı için kapanıyor sanıyordum ama Technopat'tan araştırma yaptım ve PSU'dan oluyormuş. 3-5 güne PSU alacağım. Parçalarım zarar görmüş müdür? Nasıl öğrenebilirim? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar dengesiz veya düşük voltajda çalışmadıysa bir sıkıntı yok. Ama bir sıkıntı olduysa bunu öğrenmenin bir yolu yok sanırım. Varsa da ben bilmiyorum.

Parçalar dengesiz veya düşük voltajda çalışmadıysa bir sıkıntı yok. Ama bir sıkıntı olduysa bunu öğrenmenin bir yolu yok sanırım. Varsa da ben bilmiyorum.
Vallahi 1-2 saat oyun oynadım. Büyük ihtimalle calışmıştır. Sence zarar görmüş müdür?

Sistem zaten düşük voltajda çalışmasın diye kapatmıştır kendini. Bir sıkıntı olmaz. Bu arada noktalama işaretlerine, Türkçe imla kurallarına dikkat edin. Forumda ceza yiyebilirsiniz.

Sistem zaten düşük voltajda çalışmasın diye kapatmıştır kendini. Bir sıkıntı olmaz. Bu arada noktalama işaretlerine, Türkçe imla kurallarına dikkat edin. Forumda ceza yiyebilirsiniz.
İçime bir su serptin vallahi çok teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler, Allah yar ve yardımcın olsun. Uyarın için de teşekkür ederim.

Parçaların çalıştığına emin olmak istiyorsan ekran kartını çıkarır işlemcinin dahili grafik biriminden görüntü alır sistemin güç ihtiyacını azaltırsın. Böylece sağlamlığından tam emin olmadığın elinde sadece ekran kartı kalır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı