Sistemime yeni ekran kartı alırsam 146 Watt güç tüketiyor. Elimdeki PSU en fazla V12'den 144 Watt veriyor. Ekran kartı takınca ne olur? Sistem yanar mı? 2. el PSU alacağım yoksa.
Kesin PSU sebebli diyemeyiz. Test etmek gerekiyor OCCT ile bir test yaparsan iyi olur. Bazen bu dediğin problem direkt ekran kartı kaynaklı da olabiliyor PSU'dan alakasız. Hatta DisplayPort veya HDMI kablosundan bile olabiliyor.
Kesin PSU sebebli diyemeyiz. Test etmek gerekiyor OCCT ile bir test yaparsan iyi olur. Bazen bu dediğin problem direkt ekran kartı kaynaklı da olabiliyor PSU'dan alakasız. Hatta DisplayPort veya HDMI kablosundan bile olabiliyor.
Ben eski bilgisayarımdaki PSU'yu yeni aldığım sisteme takmıştım. Oyuna girdiğim gibi bilgisayar aniden kapanıyordu. Sistem test programı kullanırken de aniden kapıyordu. 0 bir PSU satın aldım. Sorun çözüldü. Bunun gibi durumları yaşabilirsiniz.
Efendim bende şimdi öyle bi durum yaşıyorum sistem öyle çok güç istemiyor ama power firisby marka 450 w ve ikinci sahibiyim 1 yıl kullandım bu zamana kadar hiç sorun yoktu bu yeni sistemde oyunda girince 10 dk sonra tık PC tamamen kapanıp yeniden açılıyor bu PC den dolayı mı sizin kide kapanım tekrar mı açılıyordu