Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.351 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #11 TROLEX dedi: Eki Görüntüle 2282164 Ust kisminda havalandirma delikleri bulunmuyor ters montaj yapili olmasi gerekiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle değil orası. Dosya Ekleri 20240812_013302.jpg 80,9 KB · Görüntüleme: 20
TROLEX dedi: Eki Görüntüle 2282164 Ust kisminda havalandirma delikleri bulunmuyor ters montaj yapili olmasi gerekiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle değil orası.
TROLEX Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #12 Hocam zaten sizin fani uste gelecek sekilde takmaniz gerekiyor.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.351 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #13 TROLEX dedi: Hocam zaten sizin fani uste gelecek sekilde takmaniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sistemi hazır sistem olarak aldım ve bana fan aşağı bakar şekilde geldi aşağı kısımda da az önceki fotoğrafta olduğu gibi boşluklar var.
TROLEX dedi: Hocam zaten sizin fani uste gelecek sekilde takmaniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sistemi hazır sistem olarak aldım ve bana fan aşağı bakar şekilde geldi aşağı kısımda da az önceki fotoğrafta olduğu gibi boşluklar var.
TROLEX Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #14 Matany dedi: Hocam ben sistemi hazır sistem olarak aldım ve bana fan aşağı bakar şekilde geldi aşağı kısımda da az önceki fotoğrafta olduğu gibi boşluklar var. Genişletmek için tıkla... Fan uste bakacak sekilde montaji yapilmasi gerekiyor muhtemelen faninizda bu yuzden arizalanmis.
Matany dedi: Hocam ben sistemi hazır sistem olarak aldım ve bana fan aşağı bakar şekilde geldi aşağı kısımda da az önceki fotoğrafta olduğu gibi boşluklar var. Genişletmek için tıkla... Fan uste bakacak sekilde montaji yapilmasi gerekiyor muhtemelen faninizda bu yuzden arizalanmis.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.351 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #15 TROLEX dedi: Fan uste bakacak sekilde montaji yapilmasi gerekiyor muhtemelen faninizda bu yuzden arizalanmis. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi hocam bir sorun çıkmasın ilerleyen zamanlarda.
TROLEX dedi: Fan uste bakacak sekilde montaji yapilmasi gerekiyor muhtemelen faninizda bu yuzden arizalanmis. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi hocam bir sorun çıkmasın ilerleyen zamanlarda.
TROLEX Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #16 Matany dedi: Eminsiniz değil mi hocam bir sorun çıkmasın ilerleyen zamanlarda. Genişletmek için tıkla... O delikli kısma denk gelmesi gerekiyor fan kesinlikle. Matany dedi: Eminsiniz değil mi hocam bir sorun çıkmasın ilerleyen zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Gordugum kadariyla kasanin altinda bosluk yok fan nereden hava alacak.
Matany dedi: Eminsiniz değil mi hocam bir sorun çıkmasın ilerleyen zamanlarda. Genişletmek için tıkla... O delikli kısma denk gelmesi gerekiyor fan kesinlikle. Matany dedi: Eminsiniz değil mi hocam bir sorun çıkmasın ilerleyen zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Gordugum kadariyla kasanin altinda bosluk yok fan nereden hava alacak.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.351 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #17 TROLEX dedi: O delikli kısma denk gelmesi gerekiyor fan kesinlikle. Gordugum kadariyla kasanin altinda bosluk yok fan nereden hava alacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 3.50'yi açar mısınız hocam rica etsem kasam tam olarak böyle benim de.
TROLEX dedi: O delikli kısma denk gelmesi gerekiyor fan kesinlikle. Gordugum kadariyla kasanin altinda bosluk yok fan nereden hava alacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 3.50'yi açar mısınız hocam rica etsem kasam tam olarak böyle benim de.
TROLEX Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #18 Alt kisminda tozluk var ise sizde normalde alt tarafa bakacak sekilde yapilir.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.351 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #19 Videodaki PSU'nun girdiği yer falan tam olarak ayni kasamda delikli. TROLEX dedi: Alt kisminda tozluk var ise sizde normalde alt tarafa bakacak sekilde yapilir. Genişletmek için tıkla... Alt kısımda o da var.
Videodaki PSU'nun girdiği yer falan tam olarak ayni kasamda delikli. TROLEX dedi: Alt kisminda tozluk var ise sizde normalde alt tarafa bakacak sekilde yapilir. Genişletmek için tıkla... Alt kısımda o da var.
TROLEX Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #20 Yukari dogru bakinca ses gidiyor mu? Gidiyorsa yukari dogru da montaj yapabilirsiniz bir sorun yaratmaz.
Yukari dogru bakinca ses gidiyor mu? Gidiyorsa yukari dogru da montaj yapabilirsiniz bir sorun yaratmaz.