PSU yük altında çok ses çıkarıyor

Bir şeye çarpıyor gibi ses geliyor ama ince ses olduğundan böyle tam ucuyla dokunuyor.

(Fandan bahsettim)

Yukari dogru bakinca ses gidiyor mu? Gidiyorsa yukari dogru da montaj yapabilirsiniz bir sorun yaratmaz.

Şu an yaklaşık 20 dakikadır fan yukarı bakacak şekilde duruyor yük altında ses yok şu anlık.

Bir şeye çarpıyor gibi ses geliyor ama ince ses olduğundan böyle tam ucuyla dokunuyor.

(Fandan bahsettim)
Hocam sanırım görselde ki plastikler değiyor fan aşağıya bakınca.

Dosya Ekleri

• 20240812_020135.jpg
    20240812_020135.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 13
Şu an yaklaşık 20 dakikadır fan yukarı bakacak şekilde duruyor yük altında ses yok şu anlık.

O zaman yuksek ihtimalle acikta kablo var asagi dogru bakinca sallanip fana surtuyor dedigim gibi kasanizin ust kisminda delikler mevcut ust kisma montajlayabilirsiniz.

O zaman yuksek ihtimalle acikta kablo var asagi dogru bakinca sallanip fana surtuyor dedigim gibi kasanizin ust kisminda delikler mevcut ust kisma montajlayabilirsiniz.
cozuldu olarak isaretlersen sevinirim

Kablo değme olasılığını da kontrol ettim fakat bulamadım hocam. Peki PSU fanı hava üflediği için fan üst kısma bakacak şekilde montajlasam sorun olur mu?

Riske atmayin derim guc kaynagi konusunda tum sisteminize sorun cikarabilir ileriki zamanda sorun montaj yonuyle ilgili degil guc kaynagi tamirli vs olmasindan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı