PSU'da 6 pin güç girişi yok

Toji Uchiha

Decapat
Daha fazla  
RX 560 alacağım ve bu alacağım kart 6 pin çıkış istiyor, ancak benim PSU'mda yok ve PSU galiba 250 watt. Ne yapmalıyım?

Bu da var.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 30
  • 1.png
    1.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 25
  • 32.png
    32.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 26
RX 560 alacağım ve bu alacağım kart 6 pin çıkış istiyor, ancak benim PSU'mda yok ve PSU galiba 250 watt. Ne yapmalıyım?

Bu da var.
Molex kablosunu çeviren aparatlar var ama pek tavsiye etmiyorum, sonra bir sıkıntı oluşabilir. En temizi yeni bir PSU almak, zaten 250W gibi değerlerde ekran kartı takıcağınız hesaba katılmıyor pek.

Hocam rx 560 75 watt istiyor.
Ekran kartı okadar istiyor ama sahip olduğunuz güç kaynağı ekran kartı için uygun değil, yapan kişiler ekran kartı için giriş tasarlamamış. Üstüne adı sanı belli değil, bir sıkıntıda sistemi bozabilir ama "Yok, ben kullanıcam bunu." diyorsanız, molex kablosunu 6 pin'e çeviren aparat tek çözüm.

Ekran kartı okadar istiyor ama sahip olduğunuz güç kaynağı ekran kartı için uygun değil, yapan kişiler ekran kartı için giriş tasarlamamış. Üstüne adı sanı belli değil, bir sıkıntıda sistemi bozabilir ama "Yok, ben kullanıcam bunu." diyorsanız, molex kablosunu 6 pin'e çeviren aparat tek çözüm.
Hocam 1 ay götürse yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı