Arkadaşlar alacağım PSU şudur: ePttAVM - FSP FSP500-60AHBC 500W Aktif PFC Güç Kaynağı
Özelliklerinde modüler kablo yok diyor, acaba modüler kablo nedir? Benim sonradan almam gereken bir şey midir?
İleride kablo yandığında yeni kablo takabiliyorsun. Kablo PSU'dan ayrılıyor yani. Örnek vermek gerekirse bataryası çıkan telefon gibi düşünebilirsiniz. Modüler = Sök tak.
İleride kablo yandığında yeni kablo takabiliyorsun. Kablo PSU'dan ayrılıyor yani. Örnek vermek gerekirse bataryası çıkan telefon gibi düşünebilirsiniz. Modüler = Sök tak.
Daha önce kullandığın PSU'nun kablosu yandı ve Vatan Computer aracılığıyla garantiye yolladım. Kargomu teslim almaya gittiğimde içinden çıkan kağıtta sadece kabloların değiştiği yazıyordu.
Modüler olmayan PSU'da kullanılmayan kabloları gizlemek gerekir. Modüler PSU'da böyle bir sorun yok. Kullanmadığın fazla kabloları çıkarır kutusuna koyarsın.
Kasa montajı için önemli bir unsurdur. Örneğin psuda gereğinden fazla kablo vardır fakat siz ek güç isteyen bir GPU kullanmıyorsunuzdur. Fazla olanı söker kenara koyarsınız bu da kasada kablo yönetimini kolaylaştırır.
Kasa montajı için önemli bir unsurdur. Örneğin psuda gereğinden fazla kablo vardır fakat siz ek güç isteyen bir GPU kullanmıyorsunuzdur. Fazla olanı söker kenara koyarsınız bu da kasada kablo yönetimini kolaylaştırır.
Benim işlemcim AMD Ryzen 2200G modeli ek güç istermi ?
Arkadaşlar sistemim GTX 1050 ve AMD Ryzen 2200G yanında 8 gb ram anakartım şu an aklımda değil bir de 8gb ram var ddr4 bu psu uygun mudur ?