Çözüldü PSU'da problem olursa bilgisayardaki zarar karşılanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Bir süre önce bir hazır sistem aldım fakat PSU yükseltmeye bütçem yetmediğinden dandik bir PSU kaldı elimde. Bu PSU'dan kaynaklı problem çıkarsa elektrik kesilmesinde bozulma vs. İtopya bunu garanti kapsamına dahil eder mi?

Game Booster GB-G203b 550W 80+ USB 3.0 ATX mid Tower kasa.

Çözüm
Etmezler diye düşünüyorum. Voltaj dalgalanmaları sonucu oluşan hasarlar garanti kapsamına girmez. Bölgenizin elektrik sağlayıcısından (gdz, aydem) şikayetçi olabilirsiniz. Hasarınızı o karşılar.

Ekleme: Akım korumalı priz alabilirsiniz. Tavsiyem Schneider prizleri tercih etmeniz.
Etmezler diye düşünüyorum. Voltaj dalgalanmaları sonucu oluşan hasarlar garanti kapsamına girmez. Bölgenizin elektrik sağlayıcısından (gdz, aydem) şikayetçi olabilirsiniz. Hasarınızı o karşılar.

Ekleme: Akım korumalı priz alabilirsiniz. Tavsiyem Schneider prizleri tercih etmeniz.

Çözüm
Tamamdır hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…