iibrahim Yoctopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 PSU'daki fan cıkışları yetmiyor nasıl bir şey yapabilirim?
Çözüm MekatronikciAbi 21 Eylül 2024 iibrahim dedi: Yeni bir sıvı soğutucu aldım ama fanlarını takabileceğim bir yer yok aynı şekilde RGB'sini de takabileceğim bir soket yok. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar ARGB ise anakarta bağlanıyor, normal RGB ise 4 pin Molex kablosuna bağlanıyor.
iibrahim dedi: Yeni bir sıvı soğutucu aldım ama fanlarını takabileceğim bir yer yok aynı şekilde RGB'sini de takabileceğim bir soket yok. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar ARGB ise anakarta bağlanıyor, normal RGB ise 4 pin Molex kablosuna bağlanıyor.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 21 Eylül 2024 #2 iibrahim dedi: PSU'daki fan cıkışları yetmiyor nasıl bir şey yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fan çıkışları derken hocam konuyu daha detaylı yazarmısınız. Artı 0 Eksi
iibrahim dedi: PSU'daki fan cıkışları yetmiyor nasıl bir şey yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fan çıkışları derken hocam konuyu daha detaylı yazarmısınız.
KS KS iibrahim Yoctopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Fan çıkışları derken hocam konuyu daha detaylı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeni bir sıvı soğutucu aldım ama fanlarını takabileceğim bir yer yok aynı şekilde RGB'sini de takabileceğim bir soket yok. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Fan çıkışları derken hocam konuyu daha detaylı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeni bir sıvı soğutucu aldım ama fanlarını takabileceğim bir yer yok aynı şekilde RGB'sini de takabileceğim bir soket yok.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 21 Eylül 2024 #4 iibrahim dedi: Yeni bir sıvı soğutucu aldım ama fanlarını takabileceğim bir yer yok aynı şekilde RGB'sini de takabileceğim bir soket yok. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar ARGB ise anakarta bağlanıyor, normal RGB ise 4 pin Molex kablosuna bağlanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
iibrahim dedi: Yeni bir sıvı soğutucu aldım ama fanlarını takabileceğim bir yer yok aynı şekilde RGB'sini de takabileceğim bir soket yok. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar ARGB ise anakarta bağlanıyor, normal RGB ise 4 pin Molex kablosuna bağlanıyor.
KS KS iibrahim Yoctopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 MekatronikciAbi dedi: Hocam fanlar ARGB ise anakarta bağlanıyor, normal RGB ise 4 pin Molex kablosuna bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim eyvallah. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Hocam fanlar ARGB ise anakarta bağlanıyor, normal RGB ise 4 pin Molex kablosuna bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim eyvallah.