Çözüldü PSU'dan çıkan ses

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

melihbsaran

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba Technopat ailesi. Bilgisayarımı kapattıktan sonra PSU'dan cızıltı sesi geliyor, bazıları bunun PSU düğmesinden kapatılmadığından elektrik akımının olduğu bazıları ise trafolarla ilgili bir sorun olabileceğini söyledi. Anlayacağınız bazıları sorun olmayacağını bazıları ise bir elektronikciye göstermemi söyledi. Araştırdığımda ise çoğu kullanıcılarda bu sorunun yaygın olduğunu gördüm. Aranızda elektronikten anlayan varsa tavsiyede bulunabilir mi?

Çözüm
Evet konu hakkında düşünceniz nedir?

Ne kadar zamandır kullandınız efendim herhangibir sorun teşkil etmezmi.

Hayır herhangi bir sorun teşkil etmez. Bu tür sorunların ana kaynağı “kapasitör” kısmıdır. Kendisini kapattığında üzerindeki gücü tam atamadığından devreler titreyip bu sorunu oluşturuyor. Herhangi bir tehdit teşkil etmiyor.
Merhaba Technopat ailesi. Bilgisayarımı kapattıktan sonra PSU'dan cızıltı sesi geliyor, bazıları bunun PSU düğmesinden kapatılmadığından elektrik akımının olduğu bazıları ise trafolarla ilgili bir sorun olabileceğini söyledi. Anlayacağınız bazıları sorun olmayacağını bazıları ise bir elektronikciye göstermemi söyledi. Araştırdığımda ise çoğu kullanıcılarda bu sorunun yaygın olduğunu gördüm. Aranızda elektronikten anlayan varsa tavsiyede bulunabilir mi?
Markasını tahmin edelim mi ?

Garanti varsa yolla kafan ağrımasın :)

Dosya Ekleri

• 111.jpg
    111.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 58
Frisby markasının ürünü PSU.
Evet konu hakkında düşünceniz nedir?
Bu tür markalarda gayet normal bir durum. Herhangi bir zararı yok. Önceki Rampage giç kaynağımda aynı sıkıntı vardı. Kendi düğmesinden kapatmadıkça susmuyordu maalesef.
Ne kadar zamandır kullandınız efendim herhangibir sorun teşkil etmezmi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı