d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #1 PSU'dan fıs diye ses geldi. Prize taktim kabloyu, start verdim, tam o sırada fıs diye ses geldi PSU'dan. Hemen kapadim sistemi. Acaba ne oldu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
PSU'dan fıs diye ses geldi. Prize taktim kabloyu, start verdim, tam o sırada fıs diye ses geldi PSU'dan. Hemen kapadim sistemi. Acaba ne oldu?
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2022 #12 Kapağını açmadan bilemeyiz ama kondansatör sanki patlamış ve içindeki sıvıyı püskürtmüş gibi. Artı 0 Eksi
KS KS d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #13 Burak İsmail IŞIK dedi: Kapağını açmadan bilemeyiz ama kondansatör sanki patlamış ve içindeki sıvıyı püskürtmüş gibi. Genişletmek için tıkla... lorw dedi: Ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Başka bir PSU taktım. Çalıştı Artı 0 Eksi
Burak İsmail IŞIK dedi: Kapağını açmadan bilemeyiz ama kondansatör sanki patlamış ve içindeki sıvıyı püskürtmüş gibi. Genişletmek için tıkla... lorw dedi: Ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Başka bir PSU taktım. Çalıştı