Çözüldü PSU'dan gelen ses ile sistemi kullanmak sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leo DiCaprio

Hectopat
PSU'dan gelen ses bu şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Gamepower 650W 80+ Bronze PSU) yeni PSU sipariş ettim ancak 27 Nisan'da elimde olacak. Bu şekilde oyun/render oynasam bir şey olur mu? Veya patlama olasılığı var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

CW gibi duruyor ama tam değil gibi. Ben hiç güvenemedim, markada da hayır yok zaten. 11 günde bir şey olacağını sanmam ama hiçbir şekilde garantisi yok. Çok kaliteli PSU'lar ilk günden gider, kalitesizler yıllarca dayanır vesaire vesaire... Şans işi.

Ekran kartında cw var ama onun sesi ayrı ve bu kadar rahatsız edici değil, PSU'larda mı cw yapabiliyor?

Ekran kartında cw var ama onun sesi ayrı ve bu kadar rahatsız edici değil, PSU'larda mı cw yapabiliyor?
İçinde bobin olan her şey CW yapmaya müsaittir, en başında PSU'lar ve ekran kartları geliyor.

Çözüm
Patlama olasığının sesle alakası yok ama Rampage, Gamepower gibi markaların PSU'ları sorun çıkarmaya müsait modeller.

Ben 3 yıldır Gamepower 550W +80 bronz kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinde bobin olan her şey cw yapmaya müsaittir, en başında PSU'lar ve ekran kartları geliyor.

Teşekkürler, 11 gün boyunca kullanabilirim o zaman umarım kötü bir şey olmaz ve sisteme zarar vermez.

Ben 3 yıldır Gamepower 550W +80 bronz kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım.

Ben sistemi alalı 5 gün oldu ilk geldiği günden beri var ses. İncehesap'tan almıştım geri yollamak istemedim uzun sureceğinden, zaten PSU kötü biliyorum bu vesileylede değiştirmiş olurum dedim 750W ASUS ROG aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…