PSU'dan ses geliyor

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
10 dk oldu ve PC'yi yeni açtım ve bu sorunla karşılaştım. Yardım edebilir misiniz? Gram anlamıyorum, acaba fazla volt falan mı gidiyor?

Yaklaşık bir aydır aynı sorunla uğraşıyordum ve forumda şu linkteki Yate Loon D12SH-12 PSU Fanı - Technopat Sosyal konuyu buldum. Ben zalman zm-600le psu kullanıyorum. Benim psuda da bu linkteki marka ve model fan kullanılmış. Çünkü üretici aynı firma imiş (FSP). Geçen hafta yeni bir fan aldım taktım. Kaliteli ve sleeve bearing olmayan bir fan olması gerekiyor imiş.

benim kasa fanlarım o sesi yapıyordu çıkartıp fanın nasıl diyeceğimi bilemedim dönme merkez kısmındaki metal çubuğuna gres yağı sürdüm kurumuştu çünkü şimdi tıkır tıkır çalışıyor

Benim kasa fanlarından iki tanesi de iki sene önce aynı sesi çıkarıyordu, aynen bende motor miline yağ sürdüm. Geçenlerde PSU'nun fanına da denedim olmadı bir daha denedim yine olmadı. En sonunda değiştirdim. Kaliteli bir fan taktım artık kafam rahat çok şükür.

titremede yapıyor olabilir fan mil sıkıntılıdır

Ben de bugün PSU'yu ve anakartı değiştirdim. PSU'nun markası VALX 400W, anakartın markası ise ASUS H81M-D bende de fandan sanırım, çok gürültülü çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…