PSU'dan ses geliyor

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
10 dk oldu ve PC'yi yeni açtım ve bu sorunla karşılaştım. Yardım edebilir misiniz? Gram anlamıyorum, acaba fazla volt falan mı gidiyor?

10 dk oldu ve PC'yi yeni açtım ve bu sorunla karşılaştım. Yardım edebilir misiniz? Gram anlamıyorum, acaba fazla volt falan mı gidiyor?

Olma ihtimali var ömrünü doldurmuş olma ihtimali de var ne zamandır kullanıyorsun?

Olma ihtimali var ömrünü doldurmuş olma ihtimali de var ne zamandır kullanıyorsun?
3 yıl oldu.
  • Daha önceden de geliyor muydu?
  • Ses yük altında mı geliyor? Yani oyuna falan girince.
  • Cızırtı gibi bir ses mi?
Cızırtı değil ama motor sesine benzer.
Hangi sorun, hani nerede? Herhangi bir paylaşım yapmadan PSU'dan ne tür bir ses geldiğini nereden bilebiliriz ki?

Ayrıca PSU'nun marka modelini de belirtmemişsin.
Hazır PC Casper marka.
PSU markanızı ve çıkan sesi daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabilirim.

Casper marka PSU duran arabanın motorundan çıkan ses gibi

Büyük ihtimalle kullanım ömrü dolmuştur. Ama siz yinede tozunu falan alın ve fanları kontrol edin. Eğer fanlarda hasar yoksa büyük ihtimal içten bir arıza vardır. Gidip yenisini almak en mantıklısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede oluyor aynısı, PC'yi ilk açtığım zaman birden başlıyor motor sesi çıkarmaya. 5-10 dakika sonra kasaya vurunca susuyor. Yalnızca kış aylarında oluyor bu arada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı