PSU'larda Kapasitör Markaları

Çok güzel bir araştırma olmuş, keşke bunları kullanan PSU markalarını da yazsaydınız.
Çoğu kaliteli PSU üreticisi 1. sınıf kullanıyor. Giriş seviyesi ürünlerinde tabii ki kaçamak oluyor. Mesela bir konuda giriş seviyesi High Power'larda iyi bir kapasitör kullanmadıkları yazılmıştı. Gerçekçiliği ne bilmiyorum ama büyük ihtimalle böyle örnekler vardır.

Hocam Hadron biraz daha pahalı ama daha kaliteli patlatıyor. Ses falan yok patlarken. Bi' fiyyuuuv sesi geliyor bazen ama kaliteli, daha dün aldım dünden beri tıkır tıkır kullanıyorum.
Mısır da patlatıyorsa alıyorum!

Asus VS197DE, 500 lira civarında sıfırı şu anda ve Elite marka kapasitör kullanılmış. 6 yıl kullanımdan sonra fiziksel bir sıkıntı yok, anlık olarak bildiriyorum. Yani ömürleri benzer bu kapasitörlerin ama teorik değerlere ne kadar yakınsa o kadar iyi oluyor bir kapasitör, yani 5uF yazıyorsa datasheetinde 4.8uF olması kötü bir olay.

Eline sağlık benim Z906'da teapo ve Nichicon var. iyiymiş yani.
Logitech işi biliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…