PSU'nun çok ısınması sorun teşkil eder mi?

277015

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2019
Mesajlar
1.454
Makaleler
3
Çözümler
11
Merhaba. Bugün Cryptotab adı verilen CPU ile mining yapabildiği söylenen tarayıcıyı indirdim ve PSU normalde oyunlarda bile görmediği sıcaklıkları gördü. Hatta ve hatta yaklaşınca koktuğunu duydum. Bu sorun bilgisayarımın çok zorlanmasıyla mı alakalı? Bu PSU'yu kullanmaya devam etmemin sakıncası var mı?
 
PSU sıcaklığı önemli bir şey değil diye biliyorum. Zaten içindeki kondansatörlerin çalışma sıcaklık aralığı bellidir. Ama tabii farklı bir problemi varsa bilemeyeceğim. Koku falan gelmesi tehlikeli.
 
İçini açıp baktığımda hiç şişme yoktu şu an CS gibi bir oyunla deiyorum koku yok ısısı normal soğumasını bekledikten sonra konu açtım.

Kokmaya başladıysa şansınızı fazla zorlamayın. PSU patlayabilir.

Biliyor gibisiniz LoL ve CS çok zorlar mı?
Intel i5 3470.
8 GB 1600MHz.
Intel HD 2500.
 
Son düzenleme:
Merhaba, Cryptotab tarayıcısından yüzeysel olarak biraz bahsetmek istedim forumda - Günlük kullanımda Cryptotab tarayıcısını kullanarak BTC kazanmak -
Fakat pek hoş karşılanmadı. Ben günlük kullanımda arada kullanıyorum daha çok opera gaming tarayıcısını kullanmaktayım. Crytotab'in asıl kazançlı kısmı derinlikli referans sistemi, bu sisteme bir çok kişi sokup o bir çok kişinin de sisteme başkalarını dahil etmeleri gerekiyor ki fena olmayan kazançlar getirsin. Yani anlayacağınız daha çok pasif gelir işi gibi duruyor.
Sadede gelirsem demek istediğim ısınızı arada kontrol edebilirsiniz, bunun için Aida64 programını kullanabilirsiniz. Ve dediğim gibi eğer referanslarınız yok ise kârlı bir sistem olmayabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı