PSU'nun fan kablosu dışarıda kalıyor

ticaretadamıı

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Reklam Grafik
Selamlar PSU Modelim Xigmatek NRP Series 650W 80Plus yarı modüler.
Alalı 2 seneden fazla oldu 2.el aldım ve 1 haftadır uzay montaj bilgisayarımda kullanıyorum.
Fakat yakında kasa alacağım ve PSU Fan giriş kablosu dışarıda kalıyor,şuan anakarta bağlı ama kasa içine monte ettiğimde anakarta uzak kalacağı için kablo boyu yetmeyecek.

PSU'yu açtım ve içindeki girişlere baktım fan kablosuyla ilgili bir yuva yok yani kablo dışarıda kalıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nun içerisinde fan kablosunun yuvası vardır. Siz görememiş olabilir misiniz?
İsterseniz videoyu izleyip yuvayı bulmaya çalışın. Yalnız farklı modellerde yuva yeri farklı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU'nun içerisinde fan kablosunun yuvası vardır. Siz görememiş olabilir misiniz?
İsterseniz videoyu izleyip yuvayı bulmaya çalışın. Yalnız farklı modellerde yuva yeri farklı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradık taradım hatta bazı parçaları söktüm üstelik fanı orjinal olmasına rağmen o yuvaya uyumlu olan yeri bulamadım sağolun videoya göz atıcam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı