PSU'nun yanıp yanmadığı nasıl anlaşılır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2013'den kalma masaüstü bilgisayarımı çıkarıp açtım, başta ekran gelmedi, RAM'leri 2 GB çıkardım ekran geldi daha sonrs geri kalan RAM'ı taktım PSU'nun kablosunu taktım. Cızırtı sesi geldi. PSU'nun arkasında açma kapama düğmesi var, açınca düğmeyi lamba sanki ışıgı kısılıyor, kapayınca lamba kendine geliyor. Bende hızlı 3-4 kere açıp kapadım sigorta attı, ben başta korktum sonra elektrik geldi. Bilgisayarı sonra kaldırdım. PC açılıyor fan dönüyor sonra duruyor. Ben yarın PSU'yu bir bilgisayarcıya götürsem denese orada. İşyeri yüzünden sigortalar yanar mı acaba? Ya da PSU patlar mı acaba? Yaşım küçük bela almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yöneticilerimiz bunun adına bir video çekmiş kendi başına değilde bir büyüğünle yapmanı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum yöneticilerimiz bunun adına bir video çekmiş kendi başına değilde bir büyüğünle yapmanı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim yorum için.
Tavsiyem bu işlerden anlamıyorsanız bırakın o şeklide ve bilgisayarcıya götürün.Yeni bir psu ile denersiniz.
Abi kendim götürcem de şimdi götürsem adam denedigi zaman yakmasın mı ortalığı? Yani sigorta felan atıyor başım belaua girer karakolluk olmayalım sonra. İnternet kafe var tek buralarda, adam PSU denediği zaman şanteller felan atarsa diğer bilgisayar felan zarar görürse, ben bu işin altından kalkamam bir daha.

Derdini anlatırsın.Durum bu ona göre önemlini al. Sonuçta buna rağmen işlem yapar ise o kendi sorumluluğundadır. Zaten tavsiyem yeni bir PSU ile deneyin.

Derdini anlatırsın.Durum bu ona göre önemlini al. Sonuçta buna rağmen işlem yapar ise o kendi sorumluluğundadır. Zaten tavsiyem yeni bir PSU ile deneyin.
Teşekkür ederim size bir sorum daha var. Yaşım küçük olduğu için seneyede staj var. İntel Xeon e5450 yanınada gtx 750 ti alıcam yanına nasıl bir anakart gider ucuz olararak

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı