PSU'nun bozulduğu nasıl anlaşılır?

Arkadaşım da var da böyle 600W 'lık
Sizce kullanılabilir mi? bence sistem kararlı çalışıyor.
Dediğim işlemleri yapıyor. Bu şekilde değiştirmeler her PSU için de geçerli değil ve bilgisiz kişi yapamaz. Orada değiştirmesi gereken çok şey var sadece onlarla temel gücü verse de frekansından tut kararlılığına kadar bir çok faktör var.

Sent from my HTC Desire 626GPLUS dual sim using Technopat mobile app

Kullanabilmesi sorun çıkarmayacağı anlamına gelmiyor bunlar testlerden geçip onay alınan parçalar böyle bir onayı da ben veremem.
Taktığı bileşenin kalitesi önemli değil yukarıda yazılanı anlamıyorsunuz hala. 2 parçayı değişmekle olacak iş değil bunlar. Bütçeniz yok ise girişmeyin PC yükseltmeye. Hayatın veya çalıştırdığın yer ve insanları önemsiz ise senin için sana kalmış yine de benden onay alamazsın yani.

Kullanabilmesi sorun çıkarmayacağı anlamına gelmiyor bunlar testlerden geçip onay alınan parçalar böyle bir onayı da ben veremem.
Taktığı bileşenin kalitesi önemli değil yukarıda yazılanı anlamıyorsunuz hala. 2 parçayı değişmekle olacak iş değil bunlar. Bütçeniz yok ise girişmeyin PC yükseltmeye. Hayatın veya çalıştırdığın yer ve insanları önemsiz ise senin için sana kalmış yine de benden onay alamazsın yani.
Ben sadece merakımdan soruyorum.
Almak için değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı