PSU'ya ısı sensörlü kablo takılmazsa bir sorun olur mu?

ironman166

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Xigmatek marka 1050 watt PSU mevcut elimde. Ürün biraz eski fanından ses çok geliyor. Fanı değiştirmeyi düşünüyorum fakat anladığım kadarıyla akıllı fan dedikleri fan modelinden bu.

Şimdi akıllı fan bulamıyorum, 3 pinli girişi mevcut fakat internetten baktığımda 2 pinli haricinde fan yok. Isı sensörü olmayan bir fan takarsam herhangi bir sorun olur mu acaba? Sistemde pahalı parçalar mevcut çünkü. Bu.

Dosya Ekleri

• IMG20250414222931.jpg
    IMG20250414222931.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG20250414222942.jpg
    IMG20250414222942.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Xigmatek marka 1050 watt PSU mevcut elimde. Ürün biraz eski fanından ses çok geliyor. Fanı değiştirmeyi düşünüyorum fakat anladığım kadarıyla akıllı fan dedikleri fan modelinden bu.

Şimdi akıllı fan bulamıyorum, 3 pinli girişi mevcut fakat internetten baktığımda 2 pinli haricinde fan yok. Isı sensörü olmayan bir fan takarsam herhangi bir sorun olur mu acaba? Sistemde pahalı parçalar mevcut çünkü. Bu.

Sorun olacağını düşünmüyorum ama
Ufak hatalar da büyük sorunlar doğurur
Siz yine de önleminizi en iyi şekilde alın.

Sistemde şu anda RTX 4090 takılı işlemci anakart falan her şey pahalı parça. Bilmiyorum riske atmak istemiyorum ama 7-8 bin bandında yeni güç kaynağı mı alsam çok kararsızım yoksa boşuna mı masraf etmiş oluyorum onu da bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı