PSU'ya SATA kablosu nasıl eklenir?

fatih46

Picopat
Katılım
10 Kasım 2020
Mesajlar
280
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Redrock 2000W PSU var fakat 9 SATA'sı olduğu için maksimum 9 ekran kartı takabiliyorum. Ama anakartım 13 ekran kartı kaldırıyor. Ekstra SATA eklemenin bir yolu var mı?
 
Arkadaşlar redrock 2000W PSU var fakat 9 SATA'sı olduğu için maksimum 9 ekran kartı takabiliyorum. Ama anakartım 13 ekran kartı kaldırıyor. Ekstra SATA eklemenin bir yolu var mı?

SATA ile ekran kartının hiçbir alakası yok PCI-e yazar ekran kartı için olan kabloda ondan kaç tane var?
 
SATA ile nasıl alakası yok riser kablosuna takmak için sadece 9 tane var ve SATA takmadan ekran akrtı çalışmıyor.

Anladım hocam PSU da buna benzer girişler varsa buna uygun çeviriciler alabilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • 1617542394193.png
    1617542394193.png
    194,8 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı